fbpx
Back to the top

Πολιτική Απορρήτου

Studio

Studio π56

Πολιτική Απορρήτου

Τελευταία αναπροσαρμογή: 28 Μαΐου 2018.

Ο προσδιορισμός της πολιτικής απορρήτου του ιστότοπου www.p56.gr γίνεται με το παρόν.

Ο ιστότοπος www.p56.gr είναι ιδιοκτησία της ατομικής επιχείρησης με την επωνυμία «ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΥΔΑΚΗΣ» που εδρεύει στην Αθήνα, στην Οδό Περικλέους 56, Σύνταγμα, ΤΚ 10560 με ΑΦΜ 063140405, ΔΟΥ ΣΤ ΑΘΗΝΩΝ, τηλέφωνο επικοινωνίας +30 6948624262. Δημιουργήθηκε για να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους πελάτες της και την κράτηση σε αυτούς τον πλήρως εξοπλισμένο χώρο στον οποίο εδρεύει, μέσω της υπηρεσίας online booking του ιστότοπου. Η πολιτική απορρήτου, που έχει εφαρμογή για τη χρήση της υπηρεσίας αυτής, την οποία κάθε χρήστης αποδέχεται ως επισκέπτης ή με την εγγραφή του ανεπιφύλακτα, έχει ως εξής:

1. Ποιος είναι ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας για τα προσωπικά δεδομένα

Η ατομική επιχείρηση με την επωνυμία «ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΥΔΑΚΗΣ» που εδρεύει στην Αθήνα, στην Οδό Περικλέους 56, Σύνταγμα, ΤΚ 10560 με ΑΦΜ 063140405, ΔΟΥ ΣΤ ΑΘΗΝΩΝ, τηλέφωνο επικοινωνίας +30 6948624262 είναι κατά την ισχύουσα νομοθεσία ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων στο πλαίσιο της παρούσας Δήλωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (Πολιτική Απορρήτου).

2. Δεδομένα που ζητάμε από εσάς

Προσωπικά δεδομένα: Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στον ιστότοπο www.p56.gr χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα μόνο όταν γίνετε μέλος και προχωρήσετε στη χρήση της υπηρεσίας online booking ή εάν απλώς προχωρήσετε στη χρήση της υπηρεσίας online booking χωρίς να είστε μέλος (ως επισκέπτης), ή εάν στείλετε μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή να επιλέξετε να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας email. Ειδικότερα τα προσωπικά δεδομένα που ζητάμε είναι ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο, επάγγελμα, ημερομηνία γέννησης, σχόλια, θέμα, μήνυμα.

Πληροφορίες που αφορούν την κράτηση του χώρου: Τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι το ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο, επάγγελμα, ημερομηνία γέννησης, σχόλια και τύπο παραστατικού (απόδειξη, τιμολόγιο). Τα στοιχεία σχετικά με την κράτηση του χώρου είναι οι ημερομηνίες δέσμευσης του χώρου, συγκεκριμένα χρονικά περιθώρια δέσμευσης (ώρες) του χώρου και η επιλογή μεθόδου πληρωμής κράτησης του χώρου.

Πληροφορίες που αφορούν τη φόρμα επικοινωνίας: Τα απαραίτητα στοιχεία είναι το ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο, θέμα και μήνυμα.

Δεδομένα παραστατικού: Στην περίπτωση που εκδώσουμε τιμολόγιο χρειαζόμαστε το όνομα της εταιρείας, ΑΦΜ, ΔΟΥ, επάγγελμα και διεύθυνση της έδρας της.

3. Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.p56.gr και προκειμένου να κάνετε χρήση της υπηρεσίας online booking ή να στείλετε μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για τα νέα μας μέσω newsletter, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο, επάγγελμα, ημερομηνία γέννησης, ΑΦΜ, ΔΟΥ). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του www.p56.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Ο ιστότοπος www.p56.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία. Τα προσωπικά δεδομένα των εγγεγραμμένων μελών ο ιστότοπος www.p56.gr τα τηρεί με ασφάλεια για όσο χρονικό διάστημα είναι εγγεγραμμένοι σε κάποια υπηρεσία του www.p56.gr τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης. Τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών (μη εγγεγραμμένα μέλη), τα τηρεί  ο ιστότοπος www.p56.gr με ασφάλεια σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που ισχύουν στη παράγραφο 4 του παρόντος συμφωνητικού.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στον ιστότοπο www.p56.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

H ατομική επιχείρηση με την επωνυμία «ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΥΔΑΚΗΣ» δημιούργησε τον παρόντα Διαδικτυακό Τόπο www.p56.gr με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της. Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους πελάτες της αναφερόμενης ιστοσελίδας, χρησιμοποιούνται από την ατομική επιχείρηση, προκειμένου οι χρήστες του Διαδικτυακού Τόπου να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το στούντιο, να τους παρέχονται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν και τέλος να γίνονται οι κρατήσεις του χώρου μέσω της υπηρεσίας online booking του ιστοτόπου. Οι πληροφορίες που συλλέγει η ατομική επιχείρηση μέσω της ιστοσελίδας έχουν ως σκοπό να μετρήσουν το αριθμό επισκεψιμότητάς της, να καθορίσουν τις απαιτήσεις των πελατών για περισσότερες υπηρεσίες και να διευκολύνουν στις συναλλαγές με την ατομική επιχείρηση. Η ατομική επιχείρηση δεν διανέμει σε κανέναν (εταιρεία, οργανισμό κλπ) που δεν συνδέεται με το www.p56.gr, τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες της ιστοσελίδας και πελάτες της επιχείρησης.

4. Απόρρητο και Ασφάλεια Επεξεργασίας Δεδομένων

Η ατομική επιχείρηση με την επωνυμία «ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΥΔΑΚΗΣ» δεσμεύεται να προστατεύει όλα τα δεδομένα που παρέχουν οι χρήστες του ιστότοπου www.p56.gr. Για το σκοπό αυτό έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα τεχνικής ασφαλείας και οργάνωσης επεξεργασίας όλων των δεδομένων που συλλέγει από τους χρήστες. Όλα τα δεδομένα συλλέγονται και αποθηκεύονται σε διακομιστές περιορισμένης πρόσβασης που ελέγχονται με κωδικούς πρόσβασης. Η ατομική επιχείρηση χρησιμοποιεί ειδικές τεχνολογίες και διαδικασίες και λαμβάνει αυστηρά υλικά, ηλεκτρονικά και διοικητικά μέτρα ασφαλείας για να ενισχύσει την προστασία αυτών των πληροφοριών έναντι απώλειας ή κακής χρήσης καθώς και να τις προστατέψει από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, κοινοποίηση, τροποποίηση ή καταστροφή. Η ατομική επιχείρηση θα διατηρεί στην κατοχή της τα στοιχεία των χρηστών σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που ισχύουν στη παράγραφο 4 του παρόντος συμφωνητικού.

5. Απόρρητο και Ασφάλεια Συναλλαγών / Πολιτική Δεδομένων

Βασικό μέλημα και πρωταρχική φροντίδα του www.p56.gr είναι η διασφάλιση των απαραίτητων διαδικασιών που εγγυούνται την ασφάλεια και την προστασία των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων των χρηστών (επισκεπτών, εγγεγραμμένων μελών και πελατών) και πληροφοριών σχετικά με τις κρατήσεις του χώρου. Το www.p56.gr, εγγυάται ότι λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα με την χρησιμοποίηση των πιο πρόσφορων τεχνολογικών μεθόδων έτσι ώστε να διασφαλίζεται η κατά το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια των συναλλαγών.

Όλες οι συναλλαγές δημιουργούνται, επεξεργάζονται και ολοκληρώνονται στον ιστότοπο https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_express-checkout&token=XX-XXXXXXXXXXXXXXXXX του PayPal, ο οποίος προστατεύεται με ψηφιακό πιστοποιητικό κρυπτογραφημένο με τις πιο πρόσφατες εκδόσεις του πρωτοκόλλου κρυπτογράφησης TLS με αλγόριθμο SHA256withRSA και μέγεθος κλειδιού 2048-bit RSA της αρχής πιστοποίησης DigiCert® SHA2 High Assurance Server CA. Η τεχνολογία ψηφιακής πιστοποίησης της αρχής πιστοποίησης DigiCert® SHA2 High Assurance Server CA με την οποία προστατεύεται το PayPal, χρησιμοποιείται κατά την διαδικασία πληρωμής των κρατήσεων του χώρου μέσω PayPal Balance και μέσω χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών, η οποία είναι από τις πλέον ασφαλείς μεθόδους. Διαβάστε τη Συμφωνία χρήστη για την υπηρεσία PayPal.

Ο ιστότοπος www.p56.gr επίσης προστατεύεται με ψηφιακό πιστοποιητικό κρυπτογραφημένο με τις πιο πρόσφατες εκδόσεις του πρωτοκόλλου κρυπτογράφησης TLS με αλγόριθμο SHA256withRSA και μέγεθος κλειδιού 2048-bit RSA της αρχής πιστοποίησης Let’s Encrypt® Authority X3. Με μέγεθος κλειδιού 2048-bit RSA είναι κρυπτογραφημένα όλα τα σημεία του ιστότοπου www.p56.gr όπου ζητείται από τους χρήστες η εισαγωγή προσωπικών δεδομένων και πληροφοριών σχετικά με τις κρατήσεις του χώρου. Επιπρόσθετα η πρόσβαση στα συστήματα του www.p56.gr (servers) ελέγχεται ενδεικτικά από firewall κλπ, με βάση το οποίο η πρόσβαση στα συστήματα του είναι ελεγχόμενη και δεν επιτρέπεται η πρόσβαση σε απόρρητα στοιχεία, προσωπικά δεδομένα των χρηστών και πληροφοριών σχετικά με τις κρατήσεις του χώρου.

Επαναλαμβάνουμε ότι η αυστηρή τήρηση του απορρήτου και η προστασία των κάθε είδους δεδομένων αποτελεί κύρια μέριμνα του www.p56.gr. Τα προσωπικά δεδομένα (ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο, επάγγελμα, ημερομηνία γέννησης, σχόλια) και οι πληροφορίες σχετικά με τις κρατήσεις του χώρου (ημερομηνίες, ώρες, μέθοδος πληρωμής, συνολικό ποσό κράτησης) τηρούνται με ασφάλεια για όσο χρονικό διάστημα οι χρήστες είναι εγγεγραμμένοι στον ιστότοπο www.p56.gr, με την καθ’ οιονδήποτε τρόπο λήξη της μεταξύ μας σχέσης, τα στοιχεία αυτά διαγράφονται οριστικά από τις βάσεις δεδομένων του www.p56.gr και δεν είναι προσβάσιμα πλέον μετά την, με οποιοδήποτε τρόπο, λήξη της μεταξύ μας σχέσης. Για τους μη εγγεγραμμένους χρήστες (επισκέπτες) οι οποίοι κάνουν κράτηση του χώρου με την υπηρεσία online booking του ιστότοπου www.p56.gr, καθώς επίσης αποστέλλουν μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας, τα προσωπικά τους δεδομένα (ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο, επάγγελμα, ημερομηνία γέννησης, σχόλια, θέμα, μήνυμα) και οι πληροφορίες σχετικά με τις κρατήσεις του χώρου (ημερομηνίες, ώρες, μέθοδος πληρωμής, συνολικό ποσό κράτησης) τηρούνται με ασφάλεια στις βάσεις δεδομένων του www.p56.gr για το χρονικό διάστημα των 6 μηνών. Μετά την πάροδο αυτού του χρονικού διαστήματος γίνεται οριστική διαγραφή όλων των στοιχείων από τις βάσεις δεδομένων του www.p56.gr χωρίς να γίνει εξαγωγή σε μορφή τοπικού αρχείου. Ως αποτέλεσμα, όλα τα στοιχεία που είχαν ληφθεί από την ημέρα διαγραφής και πριν μέσω της φόρμας online κρατήσεων και επικοινωνίας του ιστότοπου www.p56.gr δεν είναι πλέον προσβάσιμα με οποιοδήποτε τρόπο. Επιπλέον, όλα τα emails επιβεβαιώσεων των κρατήσεων διαγράφονται οριστικά από τον απομακρυσμένο εξυπηρετητή ηλεκτρονικών μηνυμάτων (mail server) του www.p56.gr καθώς και από τα εγκατεστημένα λογισμικά προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email clients) μετά την πάροδο των 6 μηνών.

Ο ιστότοπος www.p56.gr έχει τη δυνατότητα να εξάγει όλα τα στοιχεία που έχουν εισαχθεί μέσω της υπηρεσίας online booking του www.p56.gr όπως τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών (ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο, σχόλια) και τις πληροφορίες σχετικά με τις κρατήσεις του χώρου (ημερομηνίες, ώρες, μέθοδος πληρωμής, συνολικό ποσό κράτησης) στον ιστότοπο https://www.google.com/calendar της Google Calendar σε προσωπικό λογαριασμό Google που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για την ατομική επιχείρηση με την επωνυμία «ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΥΔΑΚΗΣ». Όλα τα στοιχεία τηρούνται με ασφάλεια στο Google Calendar για το χρονικό διάστημα των 6 μηνών. Μετά την πάροδο αυτού του χρονικού διαστήματος γίνεται οριστική διαγραφή όλων των στοιχείων στο Google Calendar του www.p56.gr από τις βάσεις δεδομένων της Google χωρίς να γίνει εξαγωγή σε μορφή τοπικού αρχείου. Ως αποτέλεσμα, όλα τα στοιχεία που είχαν εισαχθεί από την ημέρα διαγραφής και πριν στο Google Calendar του www.p56.gr δεν είναι πλέον προσβάσιμα με οποιοδήποτε τρόπο.

Ο χρήστης (επισκέπτης, εγγεγραμμένο μέλος και πελάτης) του ιστότοπου www.p56.gr έχει επίσης τη δυνατότητα να εξάγει όλα τα στοιχεία που έχει εισάγει μέσω της υπηρεσίας online booking του www.p56.gr όπως τα προσωπικά του δεδομένα (ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο, σχόλια) και τις πληροφορίες σχετικά με την κράτηση του χώρου που έκανε (ημερομηνίες, ώρες, μέθοδος πληρωμής, συνολικό ποσό κράτησης) στον ιστότοπο https://www.google.com/calendar της Google Calendar σε προσωπικό του λογαριασμό Google. Όλα τα στοιχεία του τηρούνται με ασφάλεια στο Google Calendar για όσο χρονικό διάστημα ο χρήστης του ιστότοπου κρίνει ότι είναι χρήσιμο για την ομαλή παροχή των υπηρεσιών του ιστότοπου www.p56.gr.

Διαβάστε τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών και την Πολιτική Απορρήτου της Google.

Το www.p56.gr εγγυάται στους χρήστες (επισκέπτες, εγγεγραμμένα μέλη και πελάτες) ότι όλα τα στοιχεία που του παρέχουν χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο στην υλοποίηση, ανάπτυξη και βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών της ατομικής επιχείρησης με την επωνυμία «ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΥΔΑΚΗΣ». Το www.p56.gr δεν αποκαλύπτει σε κανένα και για οποιανδήποτε αιτία τα στοιχεία των χρηστών του εκτός εάν αυτό του ζητηθεί με δικαστική συνδρομή και με την προβλεπόμενη διαδικασία από με την ισχύουσα νομοθεσία. Κάθε χρήστης έχει πρόσβαση στα στοιχεία που τον αφορούν και διατηρεί το δικαίωμα διόρθωσης ή αλλαγής κάποιου από αυτά σε περίπτωση λάθους.

6. Πολιτική Προστασίας Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Η σύνθεση του περιεχομένου και η διάταξη των στοιχείων αυτού που κάθε φορά περιέχεται στο Διαδικτυακό Τόπο www.p56.gr ανήκει αποκλειστικά στην ατομική επιχείρηση με την επωνυμία «ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΥΔΑΚΗΣ» και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού, κοινοτικού και διεθνούς δικαίου. Η ατομική επιχείρηση και οι δικαιοπάροχοί της, ρητά δια του παρόντος επιφυλάσσονται για όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας σε κάθε και όλα τα στοιχεία του περιεχομένου του www.p56.gr ή σε άλλα υλικά που εμφανίζονται στο διαδικτυακό τόπο www.p56.gr. Υπό την επιφύλαξη των ανωτέρω ο χρήστης δεσμεύεται να μην δημιουργήσει παράγωγο και βασισμένο στο περιεχόμενο του www.p56.gr, να μην αντιγράψει, αναπαραγάγει, επαναδημοσιεύσει, «ανεβάσει», τροποποιήσει, μεταδώσει ή πωλήσει ή εκμεταλλευτεί με οποιοδήποτε τρόπο εν όλω ή εν μέρει το Υλικό του Διαδικτυακού Τόπου www.p56.gr ή το σχετικό με αυτόν λογισμικό, να μην τον εισάγει σε ευρετήριο, να μην τον πλαισιώσει με άλλη ιστοσελίδα, να μην τον εισάγει ως σύνδεσμο για απευθείας πρόσβαση από άλλο ιστότοπο σε εσωτερικές πληροφορίες του, να μην αντιγράψει την τοποθεσία του σε άλλο διακομιστή με τη δημιουργία ειδώλου και να μην υποσχεθεί δικαίωμα σε τρίτο από το www.p56.gr χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της ατομικής επιχείρησης. Δεν επιτρέπεται επίσης η δημιουργία ή/ και η δημοσίευση βάσης δεδομένων που περιέχει σημαντικά τμήματα του διαδικτυακού τόπου www.p56.gr χωρίς την προηγούμενη ρητή συγκατάθεση της ατομικής επιχείρησης.

Οι χρήστες με τη χρήση του www.p56.gr αποδέχονται ανεπιφύλακτα, συμφωνούν και συνομολογούν ότι θα κάνουν σύννομη και πρόσφορη χρήση του www.p56.gr ιδίως δε σύμφωνα με τους όρους που εκτίθενται παραπάνω. Ως εκ τούτου, οι χρήστες ενδεικτικά και όχι περιοριστικά συμφωνούν ότι δεν θα κάνουν χρήση του www.p56.gr για να μεταδώσουν ή να αποκτήσουν πρόσβαση σε περιεχόμενο που παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων ή της ατομικής επιχείρησης.

7. Χρήση Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες χρηστών ως προς την χρήση του www.p56.gr. Ειδικές πληροφορίες ως προς τι είναι τα cookies, ποια cookies χρησιμοποιούμε και γιατί τα χρησιμοποιούμε ορίζονται στην σελίδα Πολιτική Cookies.

8. Χρήση του Διαδικτυακού Τόπου από Ανήλικους

Αν δεν έχετε ακόμη ενηλικιωθεί (είσαστε κάτω των 18 ετών) πριν αποφασίσετε αν αποδέχεστε ή όχι τους παρούσες προϋποθέσεις πολιτικής απορρήτου του ιστότοπου www.p56.gr θα πρέπει να τους μελετήσετε με το γονέα ή τον κηδεμόνα σας και να τους κατανοήσετε πλήρως, τόσο εσείς όσο και ο γονέας ή ο κηδεμόνας σας. Η αποδοχή των προϋποθέσεων πολιτικής απορρήτου από τον γονέα ή κηδεμόνα θα εκλαμβάνεται ότι αυτοί συναινούν με αυτούς για λογαριασμό σας. Συνιστάται στους γονείς ή τους κηδεμόνες να επιβλέπουν τα παιδιά τους κατά τη χρήση του Internet και κινητών ή άλλων συσκευών. Αν προσκαλέσετε τα παιδιά σας να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία online booking του ιστότοπου www.p56.gr, παρέχετε εκ μέρους τους τη συγκατάθεσή σας στις παρούσες προϋποθέσεις πολιτικής απορρήτου.

9. Τροποποίηση Προϋποθέσεων Πολιτικής Απορρήτου

Το www.p56.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τις παρούσες προϋποθέσεις της πολιτικής απορρήτου, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη και όταν αυτό κριθεί αναγκαίο για την διασφάλιση των υπηρεσιών που προσφέρει, χωρίς καμία προειδοποίηση προς τους χρήστες (επισκέπτες, εγγεγραμμένα μέλη και πελάτες) οι οποίοι θα ενημερώνονται από ειδικούς χώρους του ιστότοπου, καθώς και με ενημερωτικό email για τις γενόμενες τροποποιήσεις. Οι τροποποιήσεις ισχύουν για όλους τους χρήστες χωρίς να μπορεί να πραγματοποιηθεί καμία εξαίρεση. Οι χρήστες οφείλουν να συμμορφώνονται με τις τροποποιήσεις για να συνεχίσουν να λαμβάνουν τις υπηρεσίες του www.p56.gr.

10. Εφαρμοστέο Δίκαιο

Το παρόν Συμφωνητικό όπως επίσης και κάθε τυχόν σχέση συμβατική ή εξωσυμβατική μεταξύ του www.p56.gr και των χρηστών του (επισκέπτες, εγγεγραμμένα μέλη και πελάτες), διέπεται από το ελληνικό δίκαιο, αρμόδια δε δικαστήρια για την εκδίκαση τυχόν διαφοράς, ορίζονται αποκλειστικά τα δικαστήρια της πόλης των Αθηνών.

11. Επικοινωνία

STUDIO π56
ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΥΔΑΚΗΣ»
ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ 56, ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΚ 10560, ΑΘΗΝΑ
ΑΦΜ 063140405
ΔΟΥ ΣΤ ΑΘΗΝΩΝ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ +30 6948624262

Το Studio π56 είναι ένας χώρος 90 τμ. στο κέντρο της Αθήνας, που διατίθεται προς ενοικίαση Δευτέρα έως Κυριακή από 2 έως 24 ώρες καθώς και για 7 ημέρες, πλήρως εξοπλισμένος για επαγγελματικές φωτογραφίσεις και βιντεογραφήσεις. Δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα, VDSL internet, Ηχητικός εξοπλισμός, Καμαρίνι κατάλληλα διαμορφωμένο για Make Up & Hair Styling, Κουζίνα, Μπάνιο με ντουζιέρα. Κάνε τώρα online κράτηση του χώρου.

Πληρωμή με PayPal / Χρεωστική ή Πιστωτική Κάρτα.

Ένας χώρος για

Copyright © 2019 Studio π56
Developed by manuel akogiounoglou